دوفصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده/ سال اول/ شماره 1/ بهار و تابستان1401،ص 35-23 چکیده در دین اسلام «مادر» نخستین و مهمترین مربی است که بر شاکله تربیتی کودک تأثیری ماندگار میگذارد. این تأثیر میتواند در جهت رشد یا تخریب شخصیتی و هویتی کودک باشد. بر این اساس، این تحقیق با هدف شناسایی نقش مادر در تربیت دینی کودک از منظر قرآن و عترت مورد بررسی قرار گرفته که شامل دوران پس از تولد تا پایان دوران کودکی یعنی 12 سالگی است. روش به کار گرفته در این تحقیق توصیفی - تحلیلی است. نتیجه کلی نشان داد که طبق آیات و روایات مادر نقش شایان توجهی در تربیت دینی کودک بر عهده دارد و این نقش در بعد اعتقادی و ارتباط با خدا بسیار قابل توجه و سرنوشتساز است. یافتههای پژوهش حاکی از این است که نقش مادر در شناخت از خدا، محبت کودک به خدا، توکل کودک به خدا، دعای کودک به درگاه خدا و شکرگزاری کودک نسبت به خدا مورد تاکید و سفارش است.
آذرخش, طاهره, نجفی, حسن. (1401). نقش و جایگاه مادر در تربیت دینی کودک؛ با تأکید بر ارتباط با خدا. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1(1), -.
MLA
طاهره آذرخش; حسن نجفی. "نقش و جایگاه مادر در تربیت دینی کودک؛ با تأکید بر ارتباط با خدا". فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1, 1, 1401, -.
HARVARD
آذرخش, طاهره, نجفی, حسن. (1401). 'نقش و جایگاه مادر در تربیت دینی کودک؛ با تأکید بر ارتباط با خدا', فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1(1), pp. -.
VANCOUVER
آذرخش, طاهره, نجفی, حسن. نقش و جایگاه مادر در تربیت دینی کودک؛ با تأکید بر ارتباط با خدا. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1401; 1(1): -.