تعارضات زناشویی یکی از مشکلات شایع بین زوجین است که موجب بروز تنش، سردی رابطه، از هم گسیختگی وحدت و انسجام خانواده میشود. در نتیجه خانواده نمیتواند نیازهای عاطفی، روانی و امنیتی اعضای خود را برآورده سازد. از اینرو با التفات به آثار سوء تعارضات زناشویی بر سلامت روان و عملکرد مطلوب خانواده و افزایش آمار طلاق، ارائهی یک مدل مشاورهای به منظور بهبود کیفیت روابط زوجین به هنگام تعارضات ضرورت مییابد. نوشتار پیشرو با محور قرار دادن متون دینی و با روش توصیفی تحلیلی به ارائهی یک مدل و الگوی فراگیر، مبتنی بر رویکرد دینی به منظور بهسازی روابط زوجین در حل تعارضات مبادرت ورزیده است. در این راستا در آموزههای دینی، خودمهارگری، مثبتاندیشی، مواجههی برتر، تعامل برتر، مصالحه و رعایت حقوق متقابل با هدف حل تعارضات بین زوجین و بهبود روابط آنها، به عنوان یک مدل جامع ارائه شده است.در این راستا در آموزههای دینی، خودمهارگری، ارائه شده
fatemeh, فاطمه, maryam, مریم. (1403). مؤلفه های بهسازی روابط زوجین در حل تعارضات با رویکرد دینی. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 2(4), -.
MLA
فاطمه fatemeh; مریم maryam. "مؤلفه های بهسازی روابط زوجین در حل تعارضات با رویکرد دینی". فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 2, 4, 1403, -.
HARVARD
fatemeh, فاطمه, maryam, مریم. (1403). 'مؤلفه های بهسازی روابط زوجین در حل تعارضات با رویکرد دینی', فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 2(4), pp. -.
VANCOUVER
fatemeh, فاطمه, maryam, مریم. مؤلفه های بهسازی روابط زوجین در حل تعارضات با رویکرد دینی. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1403; 2(4): -.