2
مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) بندرماهشهر
چکیده
اعتقاد و باور ما بر این است که خداوند از خلقت و آفرینش هر موجودی هدفی معین دارد و از خلقت انسان هم هدف و حکمت خاصی دارد و آن تکامل و رسیدن به قرب الهی است. بنابراین باید مسیری برای انسان فراهم شده باشد تا با بکارگیری روشها و راهنماییهای موجود در آن به هدفِ خود برسد و شرایط رشد و کمال برای انسان فراهم شود. آن مسیر همان تربیتِ صحیح مطابق با دستورات الهی است. خداوند با فرستادن بهترین مربیها این مسیر را برای انسان روشن و هموار کرده. پیامبران و ائمه معصومین(علیهم السلام) مربی و الگوهایی از جانب خداوند هستند، که وظیفهی خود را هدایت و تربیت انسان میدانند و او را برای رسیدن به بهترین مقامها و جایگاهها آماده میکنند. یکی از بهترین و کاملترین سیرههای تربیتی در زندگی اهل بیت(علیه السلام)، توجه به مکتب عاشورای حسینی است. بنابراین انسان میتواند برای خودسازی و تربیت نفس و دوری از باطل لازم است رفتهرفته آثار تربیتی قیام عاشورا از جمله شجاعت، عدالت، صبر، اخلاص، اجرای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر و غیره را در خود ایجاد نماید تا از تأثیرات فرهنگ غربی به دور باشد. جمعآوری مقاله حاضر به صورت کتابخانهای بوده است.
جلالی, زینب, مطیری, رباب. (1403). راهکارهای تربیت دینی در خانواده با رویکرد مکتب عاشورای حسینی. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, (), -.
MLA
زینب جلالی; رباب مطیری. "راهکارهای تربیت دینی در خانواده با رویکرد مکتب عاشورای حسینی". فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, , , 1403, -.
HARVARD
جلالی, زینب, مطیری, رباب. (1403). 'راهکارهای تربیت دینی در خانواده با رویکرد مکتب عاشورای حسینی', فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, (), pp. -.
VANCOUVER
جلالی, زینب, مطیری, رباب. راهکارهای تربیت دینی در خانواده با رویکرد مکتب عاشورای حسینی. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1403; (): -.