خانه داری در یک شرایط طبیعی اولین و طبیعی ترین انتخاب یک زن است که می توان با دلایل متقن از آن دفاع کرد.متأسفانه درحال حاضر این نقش جایگاه ارزشمند خود را در اذهان بسیاری از مردان و زنان جامعه ایرانی از دست داده است. هرچند طبق آمار همچنان درصد زیادی از زنان جامعه ما خانه دار هستند اما تضعیف و تحقیر خانه داری در دراز مدت می تواند صدمات جبران ناپذیری بر نهاد خانواد بگذارد.جبری که در فضای جامعه حکمفرماست و زنان را برای کسب وجاهت و مقبولیت، به خارج از خانه فرا می خواند، احساس عدم امنیت و مفید نبودن به زنان خانه دار می دهد. در این مقاله به بازخوانی دلایل ارزش خانه داری بعنوان یک فضیلت فراموش شده پرداختیم.لذا ابتدا علل انتخاب خانه داری را شرح داده و در ادامه نگاهی به اثرات منفی عدم ارزشگذاری بر این نقش و تجربه سایر جوامع انداخته و در انتها راهکارهایی برای احیای خانه داری ارائه کردیم. در این میان تلاش شد از نگاه رهبری بعنوان اسلام شناس برجسته معاصری که هدایت جامعه را بعهده دارند،غفلت نورزیم.خانه داری در این مقاله،در مقابل تعریف امروزی از شغل یعنی کار با ساعات معین و در مقابل حقوقی معین قرار گرفته است
آل محمد, سیما, خلف حیاوی, سنا. (1402). خانه داری ارزش فراموش شده با نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, (), 49-70.
MLA
سیما آل محمد; سنا خلف حیاوی. "خانه داری ارزش فراموش شده با نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب". فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, , , 1402, 49-70.
HARVARD
آل محمد, سیما, خلف حیاوی, سنا. (1402). 'خانه داری ارزش فراموش شده با نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب', فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, (), pp. 49-70.
VANCOUVER
آل محمد, سیما, خلف حیاوی, سنا. خانه داری ارزش فراموش شده با نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب. فصلنامه علمی تخصصی مطالعات کودک و خانواده, 1402; (): 49-70.